изображение на курс ST^RT IT
Старт на 15 юли 2020
4 месеца, онлайн, 3 х 3 часа седмично
Начинаещи и средно напреднали
Регистрацията е отворена
изображение на курс Въведение в програмирането
Старт на 14 юли 2020
3 седмици, онлайн, 2 х 2 часа седмично
Напълно начинаещи
Регистрацията е отворена
изображение webinar
На 9 юли 2020, 19:00 - 20:30
Еднократно, онлайн
Начинаещи
Регистрацията е отворена
изображение на курс Junior C Developer
Старт на 16 септември 2020
2 месеца, онлайн, 3 х 3 часа седмично
Начинаещи и средно напреднали
Регистрацията е отворена
изображение на курс SQL
Предстояща дата
2 месеца, онлайн, 2 х 3 часа седмично
Начинаещи и средно напреднали
Регистрацията е отворена
изображение индивидуална среща
Всеки ден до 13.07.2020г.
45 мин
Начинаещи и средно напреднали
Регистрацията е отворена
изображение на курс Back-end Junior Developer with Java

Курс по програмиране Back-end Junior Developer със SQL, PL/SQL, Embedded SQL и Java

Старт от 04 февруари 2020
6 месеца, в зала, 3 х 3 часа седмично
Начинаещи и средно напреднали
Регистрацията е затворена
изображение на курс Back-end Junior Developer with Java

Курс по програмиране Back-end Junior Developer със SQL, PL/SQL, Pro*C и C

Старт от 15 януари 2020
6 месеца, в зала, 2 х 4,5 часа седмично
Начинаещи и средно напреднали
Регистрацията е затворена

НАШИТЕ ИНСТРУКТОРИ

Валентин Вълчев
Валентин ВълчевСпециалист с Java
Валентин е Java програмист с повече от 20 години опит. Специалността му е Java & SPRING. Работил е по много и разнообразни проекти. Можеш да разгледаш Linkedin профила му за повече информация. Едно от нещата, които най-много обича, е да преподава. Успешно води курса за професия Back-end Junior Developer с профил Java в първия сезон на CODE ACADEMY и спечели симпатиите на курсистите с неподправения си стил и разбираемия начин на преподаване.
Анастас Асенов
Анастас АсеновСпециалист със С и С++
Анастас е програмист с над трийсетгодишна практика. Участвал е в разработката на много проекти за телекоми, финансови институции, игри и други бизнес системи. Две години от кариерата си е бил университетски преподавател. Днес предпочита да програмира на С++, но има голям опит с Java, Python, C, Pro*C, PL и PL SQL. За него всеки език за програмиране е само още едно изразно средство, което му помага да си свърши работата. Анастас притежава умението да предава на разбираем език и най-сложната материя. За него няма тайни в програмирането и той с удоволствие ще те води в първите ти стъпки от обучението.
Катя Великова
Катя ВеликоваСпециалист по комуникационни и мениджърски умения
Катя има дългогодишен опит в организирането и провеждането на бизнес обучения за умения и обучение на обучители. Тя е специалист по комуникация, работа в екип, мениджмънт и продажби. Катя ще ти даде ценни насоки за това как най-добре да презентираш своята работа, как да подреждаш и изпълняваш задачите си по приоритет, както и как с лекота да общуваш с колегите. Тези умения са точно толкова ключови за успешната ти кариера, колкото овладяването на технологиите за програмиране.
Стела Тодорова
Стела ТодороваСпециалист по комуникационни умения и обучителни похвати
Стела е обучител с над петнайсетгодишен опит в обучението и развитието на персонал на различни йерархични нива. Специалист е в областта на обученията за формиране и подобряване на уменията за общуване и развитие на екипи. С нейна помощ ще овладееш способността да общуваш с ръководството и колегите и да задаваш правилните въпроси. Тези умения ще ти бъдат изключително полезни, в случай че започнеш работа в CODIX. Стела е сертифицирана за треньор на групово-психодинамичен тренинг.
Димитър Чакъров
Димитър ЧакъровСпециалист със SQL и PL SQL
Димитър е програмист с дългогодишна практика и опит в разработката на комуникационни системи, софтуери и бази данни. Започнал е кариерата си в Институт по компютърни и комуникационни системи към БАН. Участвал е в международни и български проекти и е водил упражнения в Техническия университет в София. Участвал е в разработката на билинг системи, фискални устройства, VoIP, цифрова телевизия, аптечен и складов софтуер, игри и много други. Димитър използва C, C++, Python, Perl, JavaScript, HTML, PHP, PL/SQL, PostgreSQL, MySQL, MS SQL, Delphy. Димитър е извор на техническо познание. Той ще те подкрепя във времето, отделено за самоподготовка, винаги когато имаш въпрос или ситуация, към която не си сигурен как да подходиш.