За кого е подходящо това обучение по програмиране?

Обучението по програмиране на Code Academy е фокусирано и практически насочено за професия младши програмист. Целта е завършилите  успешно да са способни да започнат работа веднага след края на курса. Подкрепяме нашите курсисти дори и след края на обучението, като им помагаме да се развиват успешно в желаната от тях област!

Търсим амбициозни и мотивирани хора, които искат да се развиват професионално като програмисти и не се отказват, когато срещнат трудности. Нашите курсове са много интензивни и изискват сериозно отношение от страна на обучаващите се, на което ние отговаряме с грижа, менторска подкрепа и много практика от реалния бизнес.

Желаещите да се запишат държат входящ технически тест, който ни ориентира за нивото на кандидатите, за да можем да сформираме хомогенни групи.

Code Academy е създадена за хора, които имат интерес към дигиталните технологии,  имат желание да се занимават с програмиране и то да стане тяхна професия.

Ако и ти искаш да се научиш да програмираш, ако искаш да допринесеш за технологичното развитие на България и знанията ти да са високо ценени,  трябва само да участваш АКТИВНО в нашите курсове.

Eтапи на кандидатстване

Регистрация

Регистрация

Технически тест

Технически тест

Интервю

Интервю

Договор

Договор

1. Първи етап

Попълни онлайн формуляра за избрания от теб курс. На тази стъпка се регистрираш в нашата платформа. Ако вече имаш регистрация, моля пиши ни на supprot@codeacademy.bg, за да активираме профила ти. 
След успешната ти регистрация, ще се свържем с теб по телефона и ще коментираме следващите стъпки.

2. Втори етап

Всички кандидати за курсове по програмиране за професия Junior Developer ще държат онлайн тест за базови термини в програмните езици.
Това ще ти гарантира, че всички участници в твоята група са на твоето ниво и ще се движите с еднаква скорост. За точната дата на теста ще получиш потвърждение по имейл.

3. Трети етап

Много искаме да се запознаем с теб и да  коментираме резултатите ти от теста. На това интервю ще уточним стартовата дата на най-подходящата за теб група, както и възможните начини за плащане.

4. Четвърти етап

Плащане на вноската за курса, подписване на договор и старт на обучението на уточнената в предишния етап дата.

Ако си по програма на партньор, моля виж страницата със съответния курс.