За кого е подходящо това обучение по програмиране?

Обучението по програмиране на Code Academy е фокусирано и практически насочено за професия младши програмист. Целта е завършилите  успешно да са способни да започнат работа веднага след края на курса. Подкрепяме нашите курсисти дори и след края на обучението, като им помагаме да се развиват успешно в желаната от тях област!

Търсим амбициозни и мотивирани хора, които искат да се развиват професионално като програмисти и не се отказват, когато срещнат трудности. Нашите курсове са много интензивни и изискват сериозно отношение от страна на обучаващите се, на което ние отговаряме с грижа, менторска подкрепа и много практика от реалния бизнес.

Желаещите да се запишат държат входящ технически тест, който ни ориентира за нивото на кандидатите, за да можем да сформираме хомогенни групи.

Code Academy е създадена за хора, които имат интерес към дигиталните технологии,  имат желание да се занимават с програмиране и то да стане тяхна професия.

Ако и ти искаш да се научиш да програмираш, ако искаш да допринесеш за технологичното развитие на България и знанията ти да са високо ценени,  трябва само да участваш АКТИВНО в нашите курсове.

Eтапи на кандидатстване

 • изображение-регистрация-code-academy

  Регистрация

  Попълни онлайн формуляра за избрания от теб курс. На тази стъпка заявяваш желание да кандидатстваш. След успешно кандидатстване ще получиш имейл. В последствие ще се свържем с теб по телефона, за да коментираме следващите стъпки.

 • изображение-онлайн-входящ-тест-code-academy

  Технически тест

  Всички кандидати за курсове по програмиране за професия Junior Developer ще държат онлайн входящ тест.

 • изображение-интервю-code-academy

  Интервю

  Успешно преминалите теста ще поканим на интервю. На това интервю ще се запознаем, ще коментираме участието ти в курса, бъдещия ти работодател и е възможно да има технически въпроси.

 • изображение-старт-обучение-по-програмиране-code-academy

  Договор

  Успешно преминалите интервюто участници получават договора за обучение.