fbpx

ВЪВЕДЕНИЕ В ЕЗИКА С

  • Ниво на курса: Начално

Описание

Искаш да се занимаваш с програмиране? Начинаещ си, но желаеш да започнеш от някъде?

В това обучение ти ще придобиеш задължителната основа, нужна ти, за да се включиш в специализиран 6-месечен курс по програмиране на Code Academy, след който можеш да започнеш ИТ кариера.

По-конкретно ще усвоиш бейсик частта на езика С.  Ако вече си решил, че това е твоят професионален път, не се колебай! Курсът стартира на 11 април 2022 г. Лекциите ще се провеждат понеделник и четвъртък от 17:30

Курсът е създаден за напълно начинаещи, които желаят в последствие да вземат участие в някой от 6-месечните ни специализирани курсове по програмиране, включващи езика С. Целта му е да те подготви и да получиш  стабилна основа, която да развиеш в последствие.

КАК ДА ИЗВЛЕЧЕШ МАКСИМАЛНА ПОЛЗА ОТ КУРСА

През 2-та месеца на курса ще очакваме от теб да се съсредоточиш върху лекциите, писането на код и усвояването на предложените от лектора знания.

Можеш да присъстваш на онлайн лекциите в Zoom или да ги гледаш после на запис. Необходимо е да отделяш време и за решаване на задачи.

Да станеш програмист  иска практика – колкото повече се упражняваш, толкова по-добър ставаш. Точно заради това в обученията на Code Academy са заложени много задачи.

 

Теми в този курс

16 Урока

Първоначална информация и инсталации – Тук ще добавяме важната информация за курса – график на срещите, първоначални инсталации, всичко, което ще ви е нужно за старта през април.

Facebook група
Zoom срещи
Примерно задание за домашно
Изпращане на домашно с помощта на онлайн компилатора – за задачки по програмиране

Въведение в езика С

Безплатно

Абонирай се за нашия бюлетин

Последвай ни: