Валентин Вълчев
Валентин ВълчевСпециалист с Java
Валентин е Java програмист с повече от 20 години опит. Специалността му е Java & SPRING. Работил е по много и разнообразни проекти. Можеш да разгледаш Linkedin профила му за повече информация. Едно от нещата, които най-много обича, е да преподава. Успешно води курса за професия Back-end Junior Developer с профил Java в първия сезон на CODE ACADEMY и спечели симпатиите на курсистите с неподправения си стил и разбираемия начин на преподаване.
Анастас Асенов
Анастас АсеновСпециалист със С и С++
Анастас е програмист с над трийсетгодишна практика. Участвал е в разработката на много проекти за телекоми, финансови институции, игри и други бизнес системи. Две години от кариерата си е бил университетски преподавател. Днес предпочита да програмира на С++, но има голям опит с Java, Python, C, Pro*C, PL и PL SQL. За него всеки език за програмиране е само още едно изразно средство, което му помага да си свърши работата. Анастас притежава умението да предава на разбираем език и най-сложната материя. За него няма тайни в програмирането и той с удоволствие ще те води в първите ти стъпки от обучението.
Мирослав Аврамов
Мирослав АврамовСпециалист със С и С++
Мирослав е програмист с богат практически опит в разработката на софтуерни продукти за гейминг индустрията. Гейм дивелъпмънтът за него е сбъдната мечта. „Исках да се науча да пиша игри като тези, които вече играех“. Придобил е магистърска степен в Технически университет - София, специалност "Компютърни системи и технологии" и днес има зад гърба си редица успешно завършени проекти, основно в сферата на обектно-ориентираното програмиране. Освен в проекти за разработване на игри, е участвал и в поддръжка на Linux системи и сървъри. Използва основно С и С++, но имат опит и с Python, Java, HTML, PHP, PL/SQL и Pro*C. Мирослав има и огромно желание да обучава бъдещи колеги програмисти и е изцяло отдаден на преподаването в CODE ACADEMY. Неговият неповторим стил, директен подход и напълно откровено отношение скоро ще спечелят симпатиите ти. Той ще ти съдейства изцяло, за да навлезеш постепенно и трайно в програмирането и да осъществиш своята цел – да станеш младши програмист.
Катя Великова
Катя ВеликоваСпециалист по комуникационни и мениджърски умения
Катя има дългогодишен опит в организирането и провеждането на бизнес обучения за умения и обучение на обучители. Тя е специалист по комуникация, работа в екип, мениджмънт и продажби. Катя ще ти даде ценни насоки за това как най-добре да презентираш своята работа, как да подреждаш и изпълняваш задачите си по приоритет, както и как с лекота да общуваш с колегите. Тези умения са точно толкова ключови за успешната ти кариера, колкото овладяването на технологиите за програмиране.
Стела Тодорова
Стела ТодороваСпециалист по комуникационни умения и обучителни похвати
Стела е обучител с над петнайсетгодишен опит в обучението и развитието на персонал на различни йерархични нива. Специалист е в областта на обученията за формиране и подобряване на уменията за общуване и развитие на екипи. С нейна помощ ще овладееш способността да общуваш с ръководството и колегите и да задаваш правилните въпроси. Тези умения ще ти бъдат изключително полезни, когато започнеш работа като програмист. Стела е сертифицирана за треньор на групово-психодинамичен тренинг.
Димитър Чакъров
Димитър ЧакъровСпециалист със SQL и PL SQL
Димитър е програмист с дългогодишна практика и опит в разработката на комуникационни системи, софтуери и бази данни. Започнал е кариерата си в Институт по компютърни и комуникационни системи към БАН. Участвал е в международни и български проекти и е водил упражнения в Техническия университет в София. Участвал е в разработката на билинг системи, фискални устройства, VoIP, цифрова телевизия, аптечен и складов софтуер, игри и много други. Димитър използва C, C++, Python, Perl, JavaScript, HTML, PHP, PL/SQL, PostgreSQL, MySQL, MS SQL, Delphi. Димитър е извор на техническо познание. Той ще те подкрепя във времето, отделено за самоподготовка, винаги когато имаш въпрос или ситуация, към която не си сигурен как да подходиш.