СПОНСОРИРАНО ОТ

logo codix

Стартирай своята кариера в CODIX като QA специалист! Обучението е безплатно за курсистите! Само след броени месеци ще имаш необходимата основа, за да практикуваш професията.

НАЧАЛО МАРТ 2023

3 МЕСЕЦА, НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО МЕСТОРАБОТА В СОФИЯ

3 ПЪТИ СЕДМИЧНО, ОНЛАЙН И ПРИСЪСТВЕНО

63+ ЧАСА ТЕОРИЯ 200+ ЧАСА ПРАКТИКА

ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ЗА МЕН ТОЗИ КУРС

Имаш ли интерес към информационните технологии и желание да започнеш работа в сектора? Готов ли си да се отдадеш на обучение и да смениш професията си?
Ако ти си логичен и последователен, отдава ти се да решаваш проблеми и имаш подход към тях, този курс е възможно най-доброто решение за теб. Курсът е изцяло финансиран от нашия партньор CODIX и след успешното му завършване ще имаш шанс веднага да започнеш работа като QA специалист при тях.

Курсът е подходящ за кандидати, които живеят в София или имат намерение да се изместят, тъй като обучението е обвързано със започване на работа в офис.

КАК ДА ИЗВЛЕЧЕШ МАКСИМАЛНА ПОЛЗА ОТ КУРСА

По време на цялата продължителност на курса ще трябва се фокусираш върху учене и придобиване на нови умения, с които да промениш професионалния си път. Задължително е да присъстваш на онлайн заниманията. Да отделяш достатъчно време за упражненията и домашните.

В последния месец от обучението ще имаш и задължителни, целодневни практически занятия с ментори от CODIX. Те ще са на място в офис, ако обстановката го позволява.

Важно е да имаш стабилна интернет връзка, слушалки с микрофон, камера и устройство, през което да се включваш (настолен компютър или лаптоп).

НУЖНО ЛИ Е ДА ИМАМ ПОЗНАНИЯ В ОБЛАСТТА

Не, не е нужно да си се занимавал със софтуерно тестване или програмиране, за да изкараш успешно този курс. Разбира се, предишен опит би ти бил много полезен.

Идеално е, ако имаш образование с икономическа или хуманитарна насоченост. Познания и опит в сферата на лизинг, факторинг или събиране на вземания, информираност за бизнес процесите им също биха били от полза. Но най-вече е необходимо да имаш мотивация и желание да се отдадеш на обучението, за да вземеш максимума от него.

Задължително е да имаш добри познания по английски език и умения за водене на бизнес кореспонденция - писмено и говоримо.

КАКВО ЩЕ НАУЧА

След успешно завършване на курса ще си напълно способен да започнеш кариера като QA специалист в CODIX. Ще знаеш как работят нещата в една ИТ компания, каква е бизнес логиката и какви са процесите.

Ще се научиш как да четеш и анализираш документация, свързана с функционални изисквания, да пишеш репорти, да тестваш нови и вече съществуващи функционалности, спазвайки стандартите за качество. Ще знаеш също какво е добър user experience и как да го постигнеш.

ТЕМИ ЗА ТОЗИ КУРС

I. Въведение в бизнес процесите и естеството на работата на QA в КОДИКС
II. Въведение в софтуерното тестване

ЗАПЛАЩАНЕ

Курсът е изцяло финансиран от CODIX и след завършването му ще имаш ангажимент да работиш определен срок в компанията. Ще те запознаем с всички условия в разговора, който ще проведем след регистрацията ти за курса. Последвай линка и прочети повече за CODIX!

КАК ДА СЕ ЗАПИША ЗА КУРСА

Ако искаш това за себе си, първо трябва да се регистрираш/запишеш.

След като се регистрираш, ще получиш потвърдителен имейл. Ще ти се обадим и по телефона за първоначален разговор. След този разговор ще ти изпратим линк и инструкции за входящ тест.
След като получим резултатите ти, ще получиш обратна връзка.

Успешно преминалите теста ще бъдат поканени на лично онлайн интервю.

Одобрените кандидати ще получат договор за обучение.

На успешно завършилите курса ще бъде предложена работа в CODIX!

Старт на обучението през март 2023 г.