Искаш добре платена кариера в ИТ сектора?
Искаш ли нужните знания и умения?
Искаш ли да се подготвиш по работеща система?

UNLOCK JAVA

860.00 лв.

680.00 лв.

На изплащане 12 х 66.93 лв

ПРОМОЦИоналната цена Е ВАЛИДНА ДО 30 СЕПТЕМВРИ 2023

ИМАШ ЛИ ВЪПРОСИ?

ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ЗА ТЕБ ТОЗИ МОДУЛ

Имаш ли интерес към информационните технологии? Вече си завършил basic обучение и имаш начални познания (бройни системи, типове, променливи, оператори, условни изрази, цикли, масиви и функции), които искаш да развиеш? Искаш ли да направиш крачка към едно по-сигурно и престижно бъдеще, но и да имаш време за другите важни неща в твоето ежедневие?

Това обучение е точно за теб.  Нашата менторска програма от 0 до ИТ кариера обхваща 3 модула, а ти вече си само на 2 стъпки от успешното й завършване:

 • Въвеждащ Java Jumpstart – който вече си преминал;
 • Базов Unlock Java, в продължение на 8 седмици ще учиш задълбочено езика Java, надграждайки върху стабилната основа от Jump start;
 • Основен Java Mastery Projects, 6 месеца, през които основно ще се фокусираш върху писане на проекти, изучаване на големия framework на Java Spring BOOT и допълнителни технологии, които се изискват, за да стартираш мечтаната кариера като Java програмист;
 • След приключването на третия модул от програмата ние ще те свържем с подходящи компании, за да можеш да се реализираш като Junior.

Вторият ни модул Unlock Java ще ти даде отлична основа по езика Java, за да можеш да продължиш безпроблемно в основния ни практически модул Java Mastery Projects, след който ще си готов да започнеш работа като Java Junior. В Unlock Java ще се изучава целия език, ООП включително основи на Java Collections Framework, за да можеш в следващия модул да се фокусираш върху писане на проекти – индивидуално и в екип.

КАК ДА ИЗВЛЕЧЕШ МАКСИМАЛНА ПОЛЗА ОТ ОБУЧЕНИЕТО

 • Изчислили сме, че за да извлечеш максимална полза от това обучение, трябва да отделяш по около 20 часа седмично.
 • Отделяй време всеки  ден, за да напредваш с теорията с темпото на групата.
 • Гледай видеата, решавай задачите и тестовете, които са включени в обучението. Така ще напредваш и ще знаеш как се справяш.
 • Задавай въпроси в Slack групата, ако нещо не ти е ясно. Там ще получиш покрепа от лектор и ментор – професионалисти с дългогодишен опит.
 • Присъствай редовно на седмичните срещи с лектор и ментор.

НУЖНО ЛИ Е ДА ИМАШ ПОЗНАНИЯ В ОБЛАСТТА

Да, за да се включиш в модула Unlock Java са ти нужни basic познания по Java до масиви и методи включително. Ако ги нямаш, трябва първо да изкараш въвеждащия модул Java Jumpstart , до който ще получиш безплатен достъп и след като се регистрираш в този модул.

Ако вече си изкарал успешно Java Jumstart, можеш да запишеш Unlock Java.

КАКВО ЩЕ НАУЧИШ

До края на обучението ще имаш задълбочени Java познания за:

 • Списъци;
 • Методи;
 • Обекти;
 • Класове;
 • Конструктори;
 • Атрибути и методи на класа;
 • Пакети;
 • Контрол на достъпа;
 • Java Beans % Pojo;
 • Object composition & наследяване;
 • Object – супергероят на обектите;
 • Методи на изброимите типове;
 • Cast на обект;
 • Wrapper типове;
 • Интерфейси;
 • Абстрактни класове;
 • Вложени, вътрешни, локални и анонимни класове;
 • Изключения и assertions;
 • Въведение в Колекции.

Идеята на Unlock Java e да развиеш познанията си по Java до такава степен, че да можеш да се включиш в писане на проекти в третия ни модул и ученето да не пречи на личния ти живот, на работата или университета ти.

В третия модул Java Mastery Projects ще наблегнем на практика и писане на много проекти, за да си напълно подготвен за старта на своята кариера като програмист. Ние ще ти съдействаме да се срещнеш с подходящи фирми след приключване на третия модул от менторската ни програма.

ИМАШ ЛИ ВЪПРОСИ?

КАКВО РАЗКАЗВАТ НАШИТЕ ЗАВЪРШИЛИ КУРСИСТИ

Преди да започна обучението си в Code Academy бях пробвала бейсик курс за език различен от JAVA, който обаче не потръгна. Идеята да стана програмист и да се занимавам с back-end development ме преследваше дълги години, но не събирах смелост, а и си мислех, че за човек на моята възраст да се пласира на пазара като програмист, е вече непосилно. Курсът буквално промени живота ми, намерих нови приятели, с които се събирахме(макар и виртуално) да решаваме задачи, тези хора ми станаха много близки и научих много неща от тях. Менторската подкрепа, а и тази на лекторите по времето на целия курс, ми даде увереност да не се отказвам, а задачите ставаха все по-заплетени , амм интересни исках да кажа 😊 Извън кръга на шегата, благодарна съм на всички от Code Academy за подкрепата, дори бях една от избраните да стартират своята кариера в Codix като Back-end Java Developer след курса. Там имах подкрепата на колегите и менторите си, за да напредвам със своето собствено темпо и да наградя получените от мен знания по време на курса. Подкрепата не свърши с края на курса, хората от академията, които са прекрасни, и до днес следят моето развитие и винаги са готови да помогнат с едно рамо! Ако някой има съмнения или притеснения за стойността на работата с Code Academy, може да ми пише на ana.popova83@gmail.com
Ана Попова
Java Web Back-end Developer
Преди да започна обучението си в Code Academy нямах никакъв опит с програмирането. Работех нещо съвсем различно и след няколко години, стигнал тавана си на развитие, реших да потърся нещо, което да не ми позволи да боксувам на едно място и да ми даде възможност да научавам нови неща всеки ден. Именно тогава попаднах на курсовете, предлагани от Code Academy. Разбира се, в началото имах своите притеснения. Мислех си дали програмирането е за мен, дали ще мога да се справя и т.н., но все пак реших да опитам. По време на самото обучение, срещнах доста трудности от гледна точка на липсата на всякакъв мой опит преди това. Именно там се оказа и решаващата роля на екипа на академията (тук визирам лектори, ментори, ръководни фактори), който беше както до мен, така и до всички курсисти, оказвайки подкрепа, съдействие и най-вече мотивация. В крайна сметка успях да завърша успешно и да започна първата си работа като Junior Developer. Това ми помогна да стана по-уверен във възможностите си и да получа шанс да се развивам в една необятна сфера на работа, в която скуката и еднообразието е последното нещо, което може да очаква човек. Ако някой има някакви въпроси относно Code Academy, нека се чувства свободен да се свърже с мен на cvetomir.nikitov@abv.bg
Цветомир Никитов
Java Web Back-end Developer

КАК ЩЕ ПРОТЕЧЕ ОБУЧЕНИЕТО

Модулът включва видео уроци за теорията, допълнителни текстови материали с теория, задачи и тестове. Ще ти е удобно да учиш, когато имаш възможност – в или извън работно време, но ще трябва да съобразиш своя график с фиксираните седмични срещи, които са общо 2:

 • Ще имаш 1 седмична среща с лектор (с фиксиран график), за задаване на въпроси по теорията, а през останалото време ще имаш връзка с опитни програмисти в Slack групата на обучението;
 • Ще имаш 1 среща седмично с ментор (с фиксиран график) за проверка и код ревю на домашното ти.

След завършването на модул Unlock Java ще си напълно подготвен за следващата стъпка Java Web Back-end и писането на проекти.

Достъпът ти до материалите от обучението е доживотен.

ЛЕКТОР

изображение-на-даниела-чобаникова

Даниела има над 9 години опит като програмист с различни видове технологии в разнообразни проекти, като инсталатори, replication server-и и cloud service-и. Последните няколко години разработва Cloud Service-и с Java и Spring. Даниела обича да преподава, защото това й дава възможност, споделяйки своите знания и опит, да помогне на своите курсисти да стартират една успешна IT кариера.

Даниела Чобаникова

Специалист с Java и spring

ИНВЕСТИЦИЯ

Твоята инвестиция е 680 лв. В момента цената е намалена от 860 лв и намалението важи до 30 септември 2023 г. За да запазиш място в групата, може да направиш и първоначално частично плащане от 100 лв.

Можеш да заплатиш обучението и разсрочено на 12 вноски по 66.93 лв. с TBI.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Модулът е подходящ за хора с basic познания по езика Java или друг обектноориентиран език за програмиране.

Unlock Java e втората стъпка от специализираната менторска програма на Code Academy с езика Java.

За да започнеш работа като Junior Developer, ти трябват не само теоретични, но и практически познания по Java. Практиката с писане на проекти е в следващия ни модул Java Web Back-end.

2. Unlock Java – старт на 17 октомври 2023
3. Java Mastery Projects – старт на 08 януари 2023.

След приключването и на двата модула ще си напълно подготвен да започнеш работа като Junior програмист и ние ще те свържем с фирми, за да можеш да се реализираш.

Да, след като преминеш модула Unlock Java ще имаш възможност да изтеглиш своя електронен сертификат.

Ще имаш постоянна връзка с нашия екип от опитни програмисти и ще получаваш насоки и подкрепа в Slack групата на модула.
1 път седмично ще имаш среща в Zoom с лектор.
1 път седмично ще имаш среща в Zoom с ментор, който ще проверява и задачите ти за домашно.

Не си задължен да продължиш със следващата стъпка от програмата.

Трябва да имаш оценка на тестовете минимум 70%, минимум 80% успеваемост на заданията на домашно (да са предадени в срок и работещи) и минимум 90% присъствие на седмичните срещи с лектор и ментор.

Имаш право да се откажеш от закупения модул в 14 дневен срок след закупуването му и да получиш 100% възстановяване на заплатена сума. Отказът ти ще е възможен, ако не си стартирал обучението и не си приключил нито един от уроците. Виж общите ни условия.

КОИ СМЕ НИЕ

Code Academy помага на хора, желаещи да започнат работа като програмисти, които са учили в университет или курсове (имат някаква основа), но не се чувстват достатъчно подготвени технически, практичести и комуникационно, не знаят какво да очакват от интервютата и изискванията на работното място и не са сигурни дали ще се справят с предстоящата промяна и биха искали да имат гарантирана система за обучение, която да ги подготви, без да им отнема няколко години и лутане какви технологии е необходимо още да знаят.

Това, което ни отличава от останалите академии е, че обученията ни включват няколко програмни езика, технологии и инструменти за работа с тях, интензивни са, събрани са в 6 или 12 месеца, в зависимост от натовареността, която можеш да си позволиш. Това, което още ни отличава, е подкрепата и приятелската атмосфера, която създаваме в академията, менторите и широкия екип от специалисти, с които работят курсистите ни. В курса на обучение наблягаме изключително много на практическите проекти, екипната работа, уменията за комуникация с различни типове хора. Помагаме на всеки курсист с индивидуална подготовка за интервю и изготвяне на профил,  автобиография и личностното му представяне.

Благодарение на това курсистите ни са готови да започнат успешно работа след завършване на обучението си.