Програмирането ти е интересно, но си начинаещ? Това обучение е създадено за напълно начинаещи като теб. За да разбереш наистина какво е програмирането и да прецениш дали да продължиш да влагаш усилия и средства в тази посока.

0 лв.

ПРОМОЦИЯТА Е ВАЛИДНА ДО 15 ОКТОМВРИ 2023

ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ЗА ТЕБ ТОЗИ МОДУЛ

Имаш ли интерес към информационните технологии? Искаш ли да направиш крачка към едно по-сигурно и престижно бъдеще? Програмирането ти е интересно, но никога не си опитвал? Чудиш се дали е за теб и можеш ли да се справиш?

Дошъл си на правилното място.  Нашата менторска програма от 0 до ИТ кариера обхваща 3 модула:

 • Въвеждащ Java Jumpstart, с който ще разбереш дали програмирането е твоето призвание. Модулът е с продължителност 6 седмици.
 • Базов Unlock Java, в продължение на 8 седмици ще учиш задълбочено езика Java, надграждайки върху стабилната основа от Jumpstart.
 • Основен Java Mastery Projects, 6 месеца, през които основно ще се фокусираш върху писане на проекти, изучаване на големия framework на Java Spring BOOT и допълнителни технологии, които се изискват, за да стартираш мечтаната кариера като Java програмист.
 • След приключването на третия модул от програмата ние ще те свържем с подходящи компании, за да можеш да се реализираш като Junior.

Модул Java Jumpstart ще ти даде доста добра представа какво представлява всъщност програмирането. Ще разбереш дали то ти допада и дали е “твоето нещо”. Ще можеш да вземеш информирано решение дали да продължаваш развитието си в тази посока, защото ще ти покажем как изглеждат нещата “от кухнята”.

КАК ДА ИЗВЛЕЧЕШ МАКСИМАЛНА ПОЛЗА ОТ ОБУЧЕНИЕТО

Отделяй време 2-3 пъти седмично. Гледай видеата, решавай задачите и тестовете, които са включени в обучението. Така ще напредваш и ще знаеш как се справяш. Задавай въпроси в Slack групата, ако нещо не ти е ясно. Там ще получиш покрепа от нашия екип – професионалисти с дългогодишен опит.

НУЖНО ЛИ Е ДА ИМАШ ПОЗНАНИЯ В ОБЛАСТТА

Не, не е нужно да имаш познания в областта. Целта на това обучение е да ги придобиеш в идеалната среда, в която ще имаш фокус и подкрепа. Ще разбереш дали наистина програмирането ти харесва и дали си струва да извървиш стъпките нататък, за да стане то твоя професия.

КАКВО ЩЕ НАУЧИШ

До края на обучението ще имаш познания за основни принципи в програмирането и ще си решавал задачи.

Ще знаеш:

 • как работи компютърът,
 • как се създават програмите,
 • какво са типовете и променливите,
 • условните изрази и циклите,
 • както и поглед върху това какво са масивите и функциите в програмирането.
 • Ще можеш веднага след приключването на модула да запишеш следващия, защото ще имаш нужната основа.

Идеята на Jumpstart е да разбереш от първо лице какво всъщност правят програмистите и дали това ти харесва. Както и да те подготви за следващите модули от менторската ни програма – в модула Unlock Java ще се изучава езикът Java в дълбочина, а в третия модул Java Mastery Projects ще наблегнем на практика и писане на много проекти, за да си напълно подготвен за старта на своята кариера като програмист. Ние ще ти съдействаме да се срещнеш с подходящи фирми след приключване на третия модул от менторската ни програма.

КАК ЩЕ ПРОТЕЧЕ ОБУЧЕНИЕТО

Модулът включва видео уроци, допълнителни материали с теория, задачи и тестове. Ще ти е удобно да учиш, когато имаш възможност – в или извън работно време. Също така ще решаваш задачите и тестовете в удобно за теб време. Ще имаш връзка с опитни програмисти в Slack групата на обучението и във всеки един момент ще можеш да задаваш въпроси и ще получаваш съдействие. След завършването на модул Jumpstart ще имаш яснота дали програмирането е твоята професия и дали искаш да инвестираш време и усилия в нея. Достъпът ти до материалите от обучението е 45 календарни дни след записването.

КАКВО ВКЛЮЧВА МОДУЛ JAVA JUMPSTART

 1. Как работи компютърът. Какво е компютърна програма
 2. Бройни системи
 3. Типове
 4. Променливи
 5. Оператори
 6. Условни изрази
 7. Цикли
 8. Въведение в масиви
 9. Въведение в методи (функции)

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Модулът е специално направен за напълно начинаещи, които имат желание да започнат кариера в ИТ сектора. Той е подходящ за хора с 0 опит, които искат да се запознаят с програмирането.

Java Jumpstart e първата стъпка от специализираната менторска програма на Code Academy с езика Java.

За да започнеш работа като Junior Developer, трябва да преминеш успешно през цялата ни менторска програма, която включва 3 модула
1. Java Jumpstart
2. Unlock Java
3. Java Mastery Projects.След приключването на този модул ще си напълно подготвен да започнеш работа като Junior програмист и ние ще те свържем с фирми, за да можеш да се реализираш.

Да, след като преминеш модула Java Jumpstart ще имаш възможност да изтеглиш своя електронен сертификат срещу стойност от 80 лв.

Ще имаш връзка с нашия екип и ще получаваш насоки и подкрепа в Slack групата на модула.

Ако прецениш, че програмирането не е твоето нещо, не си задължен да продължиш със следващите стъпки от програмата.