НАЧАЛО
2 МАРТ
2022

2 МЕСЕЦА,
НАПЪЛНО
БЕЗПЛАТНО

3 ЧАСА СЕДМИЧНО, ОНЛАЙН, ЗАПИСИ
НА ЗАНЯТИЯТА

ПОДХОДЯЩ
ЗА НАПЪЛНО
НАЧИНАЕЩИ

РЕГИСТРАЦИЯ

Нашата Политика за личните данни, може да прочетеш тук

АКО ВЕЧЕ ИМАШ РЕГИСТРАЦИЯ
В CODE ACADEMY:

ЗА МЕН ЛИ Е ТОЗИ КУРС

Искаш да се занимаваш с програмиране? Начинаещ си, но желаеш да започнеш от някъде?

В това обучение ти ще придобиеш задължителната основа, нужна ти, за да се включиш в специализиран 6-месечен курс по програмиране на Code Academy, след който можеш да започнеш ИТ кариера.

По-конкретно ще усвоиш бейсик частта на езика Java.  Ако вече си решил, че това е твоят професионален път, не се колебай!

Курсът е създаден за напълно начинаещи, които желаят в последствие да вземат участие в някой от 6-месечните ни специализирани курсове по програмиране, включващи езика Java или JavaScript. Целта му е да те подготви и да получиш  стабилна основа, която да развиеш в последствие.

КАК ДА ИЗВЛЕЧЕШ МАКСИМАЛНА ПОЛЗА ОТ КУРСА

През 2-та месеца на курса ще очакваме от теб да се съсредоточиш върху лекциите, писането на код и усвояването на предложените от лектора знания.

Можеш да присъстваш на онлайн лекциите в Zoom или да ги гледаш после на запис. Необходимо е да отделяш време и за решаване на задачи.

Да станеш програмист  иска практика – колкото повече се упражняваш, толкова по-добър ставаш. Точно заради това в обученията на Code Academy са заложени много задачи.