Започни своя професионален път в CODIX като Back-end Junior Developer със SQL, PL/SQL, Pro*C, C и С++! Обучението е напълно безплатно за курсистите! Отдели само 6 месеца и ще получиш основата за старт на кариерата си!

НАЧАЛО
27 СЕПТЕМВРИ
2021

6 МЕСЕЦА, НАПЪЛНО
БЕЗПЛАТНО

В РАБОТНО ВРЕМЕ,
ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН

ЗА НАЧИНАЕЩИ И СРЕДНО НАПРЕДНАЛИ, МЕСТОРАБОТА В СОФИЯ

ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ЗА МЕН ТОЗИ КУРС

Искаш да се занимаваш с програмиране? Разглеждал си курсове, дори имаш един-два зад гърба си или учиш в университет по специалността? Искаш да направиш завой в кариерата? Харесва ли ти от голямата картина да подреждаш малки елементи?

Този курс е за теб!

NB! Курсът е подходящ за хора, които живеят в София или имат намерение да се изместят при наемане.

В това обучение ти ще придобиеш умения, необходими за всеки Junior back-end програмист – да разбираш и създаваш back-end логиката, благодарение на която работи софтуерът. По-конкретно ще се научиш да пишеш на едни от най-широко разпространените и широкоприложими програмни езици C и С++, да работиш с бази данни и да ги вграждаш в език-приемник. Освен стабилни познания по back-end програмиране, този курс ще ти даде възможност да започнеш кариера веднага след завършването му. Ако вече си решил, че това е твоят професионален път, не се колебай!

КАК ДА ИЗВЛЕЧЕШ МАКСИМАЛНА ПОЛЗА ОТ КУРСА

За период от 6 месеца, а именно от 27 септември 2021 г. до 27 февруари 2022г., ще очакваме от теб да се съсредоточиш върху лекциите, писането на код и усвояването на предложените от лекторите и менторите ни знания и по този начин да промениш своя път в професията!

Необходимо е да присъстваш на онлайн лекциите с лекторите, на срещите с менторите, както и да отделяш поне по 5 часа всеки ден за решаване на задачи, проучвания и самоподготовка. Ще ти е нужно да имаш добра интернет връзка, слушалки с микрофон, камера и разбира се – настолен компютър или лаптоп.

Онлайн срещите с менторите за обсъждане на задачите за самоподготовка ще са в и извън работно време по предварително установен график и присъствието е задължително!

Да си програмист си е занаят – колкото повече се упражняваш, толкова по-добър ставаш. Точно заради това в обученията на Code Academy са заложени много практически задачи и проекти за създаване на софтуер по реални задания. В обучението са включени и обучения по ефективна комуникация. Това е необходимо, защото програмирането е социално занимание - програмистите работят в екипи и от ефективната им комуникация се определя бързината и ефикасността на свършеното задание.

НУЖНО ЛИ Е ДА ИМАМ ПОЗНАНИЯ В ОБЛАСТТА

Важно е да имаш основа, за да надграждаш по-бързо. Обучението започва от самото начало, но ритъмът е форте и ще искаме от теб сериозна концентрация. За да можеш да напредваш в темповете на групата и да усвояваш материала ритмично, е задължително да познаваш бройни системи, типове, променливи и цикли.

 Refresh знанията си тук Въведение в програмирането.

Задължително е също да имаш познания по Английски език и умения за водене на бизнес кореспонденция - писмено и говоримо. Имай предвид, че ще те изпитаме.

КАКВО ЩЕ НАУЧА

В края на това обучение за професия Back-end Junior Developer със SQL, PL/SQL, Pro*C,  C и С++  ще си готов да започнеш работа в компания, която разработва собствен софтуер за управление на големи комплексни финансови системи. По време на 6-месечния интензивен курс ще усвоиш материал, ще си се упражнявал, също ще си писал практически проекти, възложени от CODIX, в екип, ръководен от ментор с многогодишен опит.

КАК ЩЕ ПРОТЕЧЕ КУРСЪТ

Специализираното обучение включва лекции и упражнения два или три пъти седмично, в работно време. Лекциите се водят от изключително опитни колеги програмисти с дългогодишен стаж. Допълнително сме предвидили практически насочени срещи с груп ментори - джуниър програмисти, обикновено наши бивши курсисти, успешно реализирани при наш партньор. На тези срещи ще се коментират домашни и ще получаваш насоки как да ставаш все по-добър от бъдещите си колеги. Срещите с груп менторите ще се провеждат извън работно време в деня преди провеждането на лекцията. Присъствието на лекции и срещи с ментори е задължително, в противен случай няма да успееш да завършиш успешно обучението си.

ТЕМИ ЗА ТОЗИ КУРС

С - 96 часа лекции и упражнения
Въведение в ООП на С++ – 30 часа лекции и упражнения
Въведение в STL – 15 часа лекции и упражнения
SQL – 30 часа лекции и упражнения
PL/SQL – 30 часа лекции и упражнения
EMBEDDED SQL И Pro*C – 27 часа лекции и упражнения

ЗАПЛАЩАНЕ

Обучението се заплаща изцяло от CODIX. Курсът е БЕЗПЛАТЕН за курсистите и е обвързан с изискване за започване на работа в компанията. Последвай линка и прочети повече за CODIX!

В рамките на първия месец от обучението, т.е. до 27.10.2021 г. имаш възможност да се откажеш от него, без да дължиш каквито и да е неустойки или обезщетение.

КАК ДА СЕ ЗАПИША ЗА КУРСА

Ако имаш интерес към това обучение, се регистрирай.

След като го направиш, на посочения от теб e-mail ще получиш потвърждение за регистрацията си. Допълнително ще се свържем с теб по телефона и ще ти изпратим инструкции и дата за входящ тест! Следи електронната си поща, за да не пропуснеш важна информация!

Тестът ще е в определен ден и час и ще изисква да му отделиш 90 минути, за да се представиш добре. За ранно записалите се тестът ще се проведе в края на месец юли 2021 г., втората дата ще е в края на август 2021 г.

След като получим резултатите ти, ще ги обработим и ще ти върнем обратна връзка със следващи стъпки.

Успешно издържалите теста ще поканим на лично интервю.

Одобрените след интервю кандидати ще получат договор за обучение.

Успешно завършилите и одобрени курсисти ще получат предложение за работа в CODIX!

Старт на обучението 27 септември 2021 г.

ЛЕКТОРИ

Мирослав Аврамов
Мирослав АврамовЛектор на модули С и С++
Мирослав е програмист с богат практически опит в разработката на софтуерни продукти за гейминг индустрията. Гейм дивелъпмънтът за него е сбъдната мечта. „Исках да се науча да пиша игри като тези, които вече играех“. Придобил е магистърска степен в Технически университет - София, специалност "Компютърни системи и технологии" и днес има зад гърба си редица успешно завършени проекти, основно в сферата на обектно-ориентираното програмиране. Освен в проекти за разработване на игри, е участвал и в поддръжка на Linux системи и сървъри. Използва основно С и С++, но имат опит и с Python, Java, HTML, PHP, PL/SQL и Pro*C. Мирослав има и огромно желание да обучава бъдещи колеги програмисти и е изцяло отдаден на преподаването в CODE ACADEMY. Неговият неповторим стил, директен подход и напълно откровено отношение скоро ще спечелят симпатиите ти. Той ще ти съдейства изцяло, за да навлезеш постепенно и трайно в програмирането и да осъществиш своята цел – да станеш младши програмист.
Александър Александров
Александър АлександровЛектор на модули SQL и PL/SQL
Александър има над 20 години опит в информационните технологии. Завършил е успешно над 25 проекта базирани на Java, JavaScript, SQL, Pl/SQL и Python технологии. В момента работи като консултант в областта на Quality Assurance и Information Security за водещи финансови институции в Европа. Сертифициран ISTQB Advanced Level, SCRUM Master, PRINCE2 и ISO27001 ISMS Information Security Lead Auditor.