Стартирай своята кариера в Strypes като Junior Developer със С, Python, Linux, Unix и Basic BASH! Обучението е безплатно за курсистите! Само след 6 месеца ще имаш необходимата основа, за да практикуваш професията.

НАЧАЛО НА
06 ЯНУАРИ
2021

6 МЕСЕЦА, НАПЪЛНО
БЕЗПЛАТНО

9 ЧАСА СЕДМИЧНО,
ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН

ЗА НАЧИНАЕЩИ И СРЕДНО НАПРЕДНАЛИ, САМО ЗА СОФИЯ И ПЛОВДИВ

ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ЗА МЕН ТОЗИ КУРС

 

Имаш ли интерес към информационните технологии? Готов ли си да се отдадеш и да смениш професията си? Обичаш ли да решаваш логически задачи? Обичаш ли да анализираш и разделяш голямата картина на по-малки елементи?

Ако отговорът ти на тези въпроси е "да", този курс по e точно за теб! Курсът е подходящ за кандидати само от София и Пловдив.

КАК ДА ИЗВЛЕЧЕШ МАКСИМАЛНА ПОЛЗА ОТ КУРСА

 

За 6 месеца, считано от 06 януари 2021 г., ще трябва се фокусираш върху учене, писане на код и придобиване на нови умения, с които да промениш професионалния си път. Важно е да присъстваш на онлайн лекциите и да отделяш достатъчно време за упражненията, които ще получаваш за домашно. Небходимо е да имаш стабилна интернет връзка, слушалки с микрофон, камера и устройство, през което да се включваш (настолен компютър или лаптоп).

Онлайн занятията ще се провеждат в работно време, понеделник, сряда и петък от 9.00 до 12.30 ч.

НУЖНО ЛИ Е ДА ИМАМ ПОЗНАНИЯ В ОБЛАСТТА

Курсът започва от самото начало. Познания на базови понятия като бройни системи, типове, променливи и цикли са необходими, за да можеш да напредваш бързо в материята и да усвояваш новите теми без затруднения.

Ако ги нямаш, сме създали възможност с 6 лекции да минеш през нужната теория и упражнения

Линк към безплатен курс "Въведение в програмирането"

Задължително е да имаш познания по Английски език и умения за водене на бизнес кореспонденция -  писмено и говоримо.

КАКВО ЩЕ НАУЧА

 

До края на обучението ще имаш необходимите знания да започнеш работа като Junior Developer със  С, Python, Linux, Unix и Basic BASH в Strypes. По време на 6-месечното интензивно обучение ще преминеш не само лекции и упражнения, но също така и много практически проекти, дадени от компанията, в която ще работиш и в екип, ръководен от ментор с много опит в Strypes.

ТЕМИ ЗА ТОЗИ КУРС

Програмиране с езика С – 90 часа лекции и упражнения
Linux – 16 часа лекции и упражнения
Въведение в Python – 48 часа лекции и упражнения
SHELL – 12 часа лекции и упражнения
UNIX – 12 часа лекции и упражнения

ЗАПЛАЩАНЕ

Курсът е изцяло финансиран от Strypes. Обучението е БЕЗПЛАТНО за курсистите и е обвързано с изискване за определен срок работа в компанията. Последвай линка и прочети повече за Strypes!

В първия един месец след старта на курса до 06.02.2021 г. може да прецениш да се откажеш без никакви неустойки и обезщетения.

КАК ДА СЕ ЗАПИША ЗА КУРСА

 

РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА КУРСА ВЕЧЕ Е ЗАТВОРЕНА

Ако искаш това за себе си, първо трябва да се регистрираш/запишеш.

След като се регистрираш, ще получиш потвърдителен имейл и ще се свържем с теб по телефона, за да потвърдим регистрацията ти още веднъж. Допълнително ще ти изпратим линк за входящ тест. Тестът изисква да отделиш поне 70 минути за попълването му.

Успешно преминалите теста ще бъдат поканени на лично онлайн интервю.

Одобрените кандидати ще получат договор за обучение.

Ако си напълно начинаещ/а, първо е нужно да преминеш нашия кратък безплатен курс "Въведение в програмирането".

Старт на обучението 06.01.2021 г.