СПОНСОРИРАНО ОТ

logo strypes

Стартирай като Junior Developer със С, Python, Linux и Basic BASH!

НАЧАЛО НА22 АВГУСТ 2022

6 МЕСЕЦА, НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО

9 ЧАСА СЕДМИЧНО, ОНЛАЙН ПРОВЕЖДАНЕ

ЗА ХОРА С БАЗОВИ ПОЗНАНИЯ ИЛИ СРЕДНО НАПРЕДНАЛИ

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ЗА МЕН ТОЗИ КУРС

 

Имаш ли интерес към информационните технологии? Готов ли си да се отдадеш и да смениш професията си? Обичаш ли да решаваш логически задачи? Обичаш ли да анализираш и разделяш голямата картина на по-малки елементи?

Ако отговорът ти на тези въпроси е "да", този курс e точно за теб! Курсът е подходящ за кандидати с отличен английски и стабилни начални познания по програмиране.

КАК ДА ИЗВЛЕЧЕШ МАКСИМАЛНА ПОЛЗА ОТ КУРСА

 

За 6-те месеца на курса ще трябва се фокусираш върху учене, писане на код и придобиване на нови умения, с които да промениш професионалния си път. Важно е да присъстваш  и да си активен на онлайн лекциите, но също и да отделяш достатъчно време за упражненията, които ще получаваш за домашно. Необходимо е да имаш стабилна интернет връзка, слушалки с микрофон, камера и устройство, през което да се включваш (настолен компютър или лаптоп).

Онлайн занятията по програмиране са по 9 часа седмично, но с това не се изчерпва времевият ангажимент към обучението.

НУЖНО ЛИ Е ДА ИМАМ ПОЗНАНИЯ В ОБЛАСТТА

 

Да, нужни са ти познания на базови понятия като бройни системи, типове, променливи и цикли, за да можеш да напредваш бързо в материята и да усвояваш новите теми без затруднения.

Ако ги нямаш, сме създали за теб въвеждащ курс, с който да минеш през нужната теория и упражнения.

Линк към безплатен курс "Въведение в програмирането с езика С"

Задължително е да имаш познания по английски език и умения за водене на бизнес кореспонденция -  писмено и говоримо.

КАКВО ЩЕ НАУЧА

 

До края на обучението ще имаш необходимите знания да започнеш работа като Junior Developer със  С, Python, Linux и Basic BASH в Strypes. По време на 6-месечното интензивно обучение ще преминеш не само лекции и упражнения, но също така и много практически проекти, дадени от компанията, в която ще работиш и в екип, ръководен от ментор с много опит в Strypes.

КАК ЩЕ ПРОТЕЧЕ КУРСЪТ

 

По време на специализираното обучение ще имаш лекции и упражнения по програмиране два пъти седмично, в работно време. Лекциите се водят от изключително опитни колеги програмисти с дългогодишен стаж. Допълнително, извън този график, ще има и практически насочени занимания по ефективна комуникация. Ще се провеждат и срещи с ментор, когато започнат проектите. Възможно е графикът да се променя в хода на обучението и трябва да си готов/а  да посрещаш тази  динамика.
Присъствието и активното участие в лекции, упражнения, занятия по ефективна комуникация и срещи с ментори е задължително и държим на това, за можеш да завършиш успешно обучението си.

ТЕМИ ЗА ТОЗИ КУРС

Програмиране с езика С – 90 часа лекции и упражнения
Въведение в Python – 70 часа лекции и упражнения
Linux – 16 часа лекции и упражнения
SHELL – 12 часа лекции и упражнения

ЗАПЛАЩАНЕ

 

Курсът е изцяло финансиран от Strypes. Обучението е БЕЗПЛАТНО за курсистите и участието в него е обвързано с определени условия и изисквания. Последвай линка и прочети повече за Strypes!

КАК ДА КАНДИДАТСТВАМ ЗА КУРСА

Ако искаш това за себе си, първо трябва да се регистрираш/запишеш.

След като се регистрираш, ще получиш потвърдителен имейл и ще се свържем с теб по телефона, за да потвърдим регистрацията ти още веднъж.

Допълнително ще ти изпратим линк за входящ тест.

Успешно преминалите теста ще бъдат поканени на лично онлайн интервю.

Одобрените кандидати ще получат договор за обучение.

Ако си напълно начинаещ/а, първо е нужно да преминеш нашия кратък безплатен курс "Въведение в програмирането с езика С".

Старт на обучението 22 август 2022 г.

ЛЕКТОРИ

Петър Нетев
Петър НетевЛектор на модул Python
Петър е програмист с повече от 9 години опит. Определя себе си като нестандартен софтуерен инженер. Опитът му е изцяло ориентиран около Python като преминава през различни софтуерни проекти в пътя си дотук. Стартира работа в сектора на шега, по-време на подготовката си за държавен изпит по Финанси. От тогава досега вярва, че най-красивото нещо на професията на програмиста е, че можеш да учиш всеки ден и, колкото повече научаваш, толкова повече осъзнаваш, че имаш още много за учене. Да решава бизнес проблеми посредством програмни решения е нещото, което го кара да се усмихва всеки ден. Споделя, че когато получава предложение да води курс в Code Academy, не се и замисля, а се съгласява да влезе в това предизвикателство веднага. "Изключително важно е да трупаш знания, но е дори по-важно да ги споделяш с хората, които имат интерес към тях."