Стартирай своята кариера в Strypes като Junior Developer със С, Python, Linux и Basic BASH! Обучението е безплатно за курсистите! Само след 6 месеца ще имаш необходимата основа, за да практикуваш професията.

НАЧАЛО НА
2 ДЕКЕМВРИ
2021

6 МЕСЕЦА,
НАПЪЛНО
БЕЗПЛАТНО

9 ЧАСА СЕДМИЧНО,
САМО ОНЛАЙН
ПРОВЕЖДАНЕ

ЗА ХОРА С БАЗОВИ ПОЗНАНИЯ ИЛИ СРЕДНО НАПРЕДНАЛИ

МЕСТОРАБОТА СОФИЯ,
ПЛОВДИВ,
ИЛИ БУРГАС

ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ЗА МЕН ТОЗИ КУРС

 

Имаш ли интерес към информационните технологии? Готов ли си да се отдадеш и да смениш професията си? Обичаш ли да решаваш логически задачи? Обичаш ли да анализираш и разделяш голямата картина на по-малки елементи?

Ако отговорът ти на тези въпроси е "да", този курс e точно за теб! Курсът е подходящ за кандидати, готови да работят в София, Пловдив или Бургас след успешно завършване и предложение за работа.

КАК ДА ИЗВЛЕЧЕШ МАКСИМАЛНА ПОЛЗА ОТ КУРСА

 

За 6 месеца, считано от 2 декември 2021 г., ще трябва се фокусираш върху учене, писане на код и придобиване на нови умения, с които да промениш професионалния си път. Важно е да присъстваш  и да си активен на онлайн лекциите, но също и да отделяш достатъчно време за упражненията, които ще получаваш за домашно. Необходимо е да имаш стабилна интернет връзка, слушалки с микрофон, камера и устройство, през което да се включваш (настолен компютър или лаптоп).

Онлайн занятията по програмиране ще се провеждат в работно време, вторник и четвъртък от 9.00 до 14.00 ч., но с това не се изчерпва времевият ангажимент към обучението.

НУЖНО ЛИ Е ДА ИМАМ ПОЗНАНИЯ В ОБЛАСТТА

 

Курсът започва от самото начало. Познания на базови понятия като бройни системи, типове, променливи и цикли са необходими, за да можеш да напредваш бързо в материята и да усвояваш новите теми без затруднения.

Ако ги нямаш, сме създали възможност с 6 лекции да минеш през нужната теория и упражнения

Линк към безплатен курс "Въведение в програмирането"

Задължително е да имаш познания по Английски език и умения за водене на бизнес кореспонденция -  писмено и говоримо.

КАКВО ЩЕ НАУЧА

 

До края на обучението ще имаш необходимите знания да започнеш работа като Junior Developer със  С, Python, Linux и Basic BASH в Strypes. По време на 6-месечното интензивно обучение ще преминеш не само лекции и упражнения, но също така и много практически проекти, дадени от компанията, в която ще работиш и в екип, ръководен от ментор с много опит в Strypes.

КАК ЩЕ ПРОТЕЧЕ КУРСЪТ

 

По време на специализираното обучение ще имаш лекции и упражнения по програмиране два пъти седмично, в работно време. Лекциите се водят от изключително опитни колеги програмисти с дългогодишен стаж. Допълнително, извън този график, ще има и практически насочени занимания по ефективна комуникация. Ще се провеждат и срещи с ментор, когато започнат проектите. Възможно е графикът да се променя в хода на обучението и трябва да си готов/а  да посрещаш тази  динамика.
Присъствието и активното участие в лекции, упражнения, занятия по ефективна комуникация и срещи с ментори е задължително и държим на това, за можеш да завършиш успешно обучението си.

ТЕМИ ЗА ТОЗИ КУРС

Програмиране с езика С – 90 часа лекции и упражнения
Въведение в Python – 70 часа лекции и упражнения
Linux – 16 часа лекции и упражнения
SHELL – 12 часа лекции и упражнения

ЗАПЛАЩАНЕ

 

Курсът е изцяло финансиран от Strypes. Обучението е БЕЗПЛАТНО за курсистите и е обвързано с изискване за определен срок работа в компанията. Последвай линка и прочети повече за Strypes!

В първия един месец след старта на курса до 02.01.2022 г.  може да прецениш да се откажеш без никакви неустойки и обезщетения.

КАК ДА КАНДИДАТСТВАМ ЗА КУРСА

 

Ако искаш това за себе си, първо трябва да се регистрираш/запишеш.

След като се регистрираш, ще получиш потвърдителен имейл и ще се свържем с теб по телефона, за да потвърдим регистрацията ти още веднъж.

Допълнително ще ти изпратим линк за входящ тест.

Успешно преминалите теста ще бъдат поканени на лично онлайн интервю.

Одобрените кандидати ще получат договор за обучение.

Ако си напълно начинаещ/а, първо е нужно да преминеш нашия кратък безплатен курс "Въведение в програмирането".

Старт на обучението 2 декември 2021 г.

ЛЕКТОРИ

Иван Филдишев
Иван ФилдишевЛектор на модул С
Иван е back-end програмист с повече от 20 години професионален опит в ИТ сферата и е отдаден на каузата да помага на млади колеги, които правят своите първи стъпки в програмирането. Освен С и С++, той владее добре Python, Linux и бази данни. Работил е над мащабни проекти за разработка на комплексни софтуери. Професионалният му път е повече от впечатляващ. Участвал е в разработката на финансови софтуери, системи за автоматизация на производства, PLMs, Human Machine Interface, роботика, Machine Vision, софтуери за автомобилната индустрия, мобилни приложения, игри и много други. Можеш да разгледаш Linkedin профила му за повече детайли. Освен да програмира блестящо и да обучава джуниъри в Code Academy, Иван много обича да свири на барабани.