Искаш да започнеш да програмираш, но се чудиш коя е първата стъпка? Разбери как работят нещата и как се създават програмите с този въвеждащ курс!

НАЧАЛО НА
14 ЮЛИ
2020

3 СЕДМИЦИ ИЗЦЯЛО
ОНЛАЙН

Вторник и
четвъртък
10:00 - 12:00

ЗА НАПЪЛНО НАЧИНАЕЩИ

12 ЧАСА
ЛЕКЦИИ И УПРАЖНЕНИЯ

20+ ЧАСА САМОСТОЯТЕЛНА ПОДГОТОВКА

ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ЗА МЕН ТОЗИ КУРС

 

Искаш да се развиваш като програмист, но не знаеш от къде да започнеш?  Ако си абсолютно начинаещ и никога не си се сблъсквал с програмни езици, но виждаш бъдещето си в областта, то този курс е точно за теб.
Целта на курса е да те въведе постепенно в термините и технологиите, които се използват в програмирането. Да положим заедно основи, които ще ти помогнат бързо и плавно да надграждаш в същинските курсове по различните програмни езици, които академията предлага.

КАК ДА ИЗВЛЕЧЕШ МАКСИМАЛНА ПОЛЗА ОТ КУРСА

 

В следващите 3 седмици ние ще ти разкрием как се случват нещата, как се създават програмите и как работи компютърът. От теб се изисква само да присъстваш на онлайн лекциите и да отделиш достатъчно време за упражнения, които ще получиш за домашно. Необходимо да имаш стабилна интернет връзка, слушалки с микрофон и устройство, през което да се включваш (настолен компютър или лаптоп).

НУЖНО ЛИ Е ДА ИМАМ ПОЗНАНИЯ В ОБЛАСТТА

 

Не, курсът е за напълно начинаещи и е първа стъпка към успешна ИТ кариера.

КАКВО ЩЕ НАУЧА

 

Ще научиш как работи компютърът, как се създават програмите и каква е логиката на програмирането. Ще научиш каква е структурата на програмата, какво е main и какво означават специалните думи. Ще те запознаем с основни понятия и термини. Ще разбереш какво е тип и какво е променлива, как се извършват някои операции в програмирането, как работят условията на изпълнението и какво е цикъл.

ТЕМИ ЗА ТОЗИ КУРС

Разгледай темите на курса

КУРСЪТ Е БЕЗПЛАТЕН

КАК ДА СЕ ЗАПИША ЗА КУРСА

Ако искаш да се включиш в курса, първо трябва да се регистрираш.

Старт на обучението 14.07.2020 г.

* Курсът стартира при събиране на група.

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧА

Неограничен достъп до материалите
Комуникация с лектора в реално време
Онлайн платформа, записи на занятията
Базови задачи по програмиране
Катя Великова
Катя ВеликоваЛектор на курс "Въведение в програмирането"
Катя е основател на CODE ACADEMY и има над 15 годишен опит с проекти в сферата на информационните технологии. Тя твърдо вярва, че България може да бъде едно по-добро място за живеене. Цени високо хората с дигитални умения и това е една от основните причини да бъде създадена академията. Катя ще ви преведе неусетно през този въвеждащ курс с увлекателния си начин на преподаване и разбираем език.