Курсовете на CODE ACADEMY са успешна стъпка към ИТ кариера

изображение-на-курс-по-програмиране-за-професия-бек-енд-програмист

На 15 януари 2020 г. стартира първият курс на CODЕ ACADEMY Back-end Junior Developer със SQL, PL/SQL, Pro*C и C, финансиран от КОДИКС и безплатен за одобрените участници. Първоначално курсът се провеждаше в зала, но в последствие преминахме към онлайн форма на обучение. След 6 месеца лекции три пъти седмично, ежедневно кодене, комуникация, задачи, групови проекти и много щастливи моменти с курсистите ни, обръщаме поглед назад и правим равносметка на свършената работа и постигнатите резултати.

Колко работа беше свършена от CODE ACADEMY и обучаващите се курсисти?

Ще ви нахвърляме малко информация в цифри, за да придобиете представа какво се случи през тези 6 месеца.

270+ часа лекции

Проведохме 270+ часа лекции и упражнения с нашите курсисти, в които покрихме теория и практика по С, SQL, Embedded SQL & Pro*C, PL/SQL, Linux и С++. Пълният курс обхваща необходимата основа по няколко технологии, достатъчна за един програмист да започне работа като джуниър.

Проведохме допълнителни практически обучения по ефективна комуникация, защото именно добрата комуникация е втората съставка на успешните  ИТ екипи. Както неведнъж сме казвали, коденето е социално занимание. За да си успешен в него, трябва да имаш добри технически умения, но също и да комуникираш добре със своя екип.

1000+ часа подготовка

Нашите курсисти от своя страна отделяха ежедневно 4-8 часа за самоподготовка. Бърза калкулация показва, че те са посветили 1000+ часа на писане, упражнения и четене в периода на обучението си за младши програмисти. Ще имате удоволствието да ви запознаем с всеки един от тези мотивирани и упорити хора, които показаха, че могат да се справят с големите предизвикателства, които им поставихме.

Извън часовете за лекции ние бяхме в постоянна връзка с обучаващите се в курса. Дори в онлайн формат комуникацията ни се подобри и продължихме да работим рамо до рамо за постигане на желания резултат. Ние в CODE ACADEMY приемаме всеки курсист като член на нашия екип. Това означава, че всеки участник в нашите курсове може да разчита на пълно съдействие и подкрепа при възникнали трудности с обучението независимо деня и часа. Смятаме, че сме открили формулата на успешното обучение по програмиране. Какво ни кара да мислим така? Постигнатите резултати:

След 6-месечния курс нашите курсисти станаха джуниъри. С упорита работа от наша и тяхна страна и с помощта на менторите от КОДИКС те усвоиха нужните знания, за да започнат работа като програмисти. Над 80% от завършилите курса вече са наети на работа в КОДИКС. Скоро ще ви разкажем техните истории, следете ни за новини.

Ако и вие искате да започнете кариера като програмист, разгледайте нашите курсове.