Как да избера академия по програмиране?

Колкото и да сте мотивирани и ентусиазирани, ще се обезсърчите, ако академията по програмиране, в която сте записали курсове, просто не е подходяща за вас. В най-добрия случай, академията ще ви научи и помогне да развиете умения за компютърно програмиране, от които се нуждаете. В най-лошия случай часовете по код ще ви разочароват и ще загубите ценно време и енергия. Това е особено вярно, когато получавате сложно обучение за уеб програмист или програмиране, което включва езиците за програмиране JavaScript или Ruby

Какво е Академия по програмиране?

Това е Академия, която предлага ускорени и интензивни курсове, които учат хората на необходимите умения и технологии, за да започнат нова кариера в ИТ сектора. Някои се фокусират върху конкретни езици като JavaScript или Python, а други са посветени на определени теми като developer data. Повечето учебни курсове по програмиране са с продължителност от 2 до 6 месеца. Най-добрите академии  ще помогнат на своите курсисти да намерят работа веднага след завършването  си.

Уверете се, че учебната програма отговаря на вашите цели

Езиците за програмиране и технологиите, които ще научите по време на избрания от вас курс, ще окажат пряко влияние върху това дали ще получите работа след дипломирането си и как ще започнете новата си кариера. Съветваме ви да задавате въпроси и да се уверите, че учебната програма отговаря на техническите умения, които ви интересуват. Учите ли технологии за Front-end? Учите ли Back-end технологии? Това са част от важните въпроси, които ще искате да зададете, когато правите вашето проучване.

Избор на подходяща среда

Запитайте се колко време и енергия са необходими и способни ли сте да се посветите на своето обучение по програмиране? Курсовете в Code Academy ви учат на нужните умения за програмиране, но също така изискват много ангажираност от курсиста. От друга страна, можете да започнете обучението си бързо с нашите курсове по програмиране за начинаещи.  Когато става въпрос за това как да изберете правилния курс – намирането на такъв, който можете да посещавате редовно и да извлечете максимума от него, е от първостепенно значение.

Помислете за формата

Курсовете могат да се провеждат присъствено, онлайн или в комбинация от присъствена практика и онлайн лекции. Важно е да знаете кой формат работи най-добре за вас и вашия начин на живот, преди да се запишете. Присъствените курсове предлагат по-традиционно изживяване с инструктори и съученици. Онлайн занятията предоставят гъвкавостта да учите навсякъде, където има интернет връзка.

 

Code Academy е водещата академия, която обучава джуниър програмисти. Независимо дали сте напълно начинаещ или имате известни познания, сте добре дошли при нас.  Ако имате стабилни начални познания по поне 1 език за програмиране с общо предназначение и искате да усъвършенствате уменията си, можете да се възползвате от нашите интензивни курсове и опитни преподаватели. Ние не само ви предоставяме всички необходими инструменти, за да започнете вашата кариера в програмирането, но също така ви осигуряваме ценни възможности да се срещнете с експерти от индустрията и да покажете уменията си там, където това е най-важно. Запишете се в Code Academy днес и започнете вашето обучение без да губите повече време!